El teu Centre d'Estètica a Girona
mesoestetic Pharma Group és una multinacional farmacèutica especialitzada en el desenvolupament, la fabricació i la comercialització de medicaments tòpics, productes sanitaris, equips mèdic-estètics, cosmecèutics i nutricèutics per als professionals de l'estètica.

Des de la seva creació en 1984, mesoestetic Pharma Group proporciona solucionis cosmètiques integrals caracteritzades pel seu elevat grau d'innovació i per la seva gran aportació científica.


La idea de mesoestetic Pharma Group va néixer en la rebotiga d'una petita farmàcia del centre de Barcelona, on el seu creador i actual Director, Joan Carles Font, va començar a desenvolupar els seus propis cosmètics.

Avui dia, mesoestetic Pharma Group que compta amb una àmplia xarxa de distribuïdors nacionals i internacionals, està present en més de 60 països i segueix creixent gràcies a una quota d'exportació del 85%.

El seu constant esforç en recerca i desenvolupament, així com l'eficàcia i seguretat dels seus tractaments avalades per nombrosos estudis científics, consoliden mesoestetic Pharma Group com a referent internacional en el camp de la cosmètica mèdica, productes sanitaris i farmacèutics.