El teu Centre d'Estètica a Girona


Línia per a tractaments específics


Glycorepair 50 ml

(Pells grasses i acne)

Gel regenerador per a tot tipus de pells (excepte les pells sensibles).
Estimula la renovació cel·lular eliminant els corneocits superficials. Realitza una acció seborreguladora i profilàctica de l'aparició de comedons promovent la revitalització de les pells asfixiades. El seu ús continu contribueix a unificar la textura de la pell, combatent hiperqueratosis i porus dilatats.

65,00 €


Couperend Maintenance 50 ml
(Pells rosaceas, seques, sensibles, couperosse)

Crema per a pells sensibles amb tendència a l'aparició de "rojeces" difuses i/o microcapilars sanguinis visibles a nivell superficial.
La seva acció calmant, antieritematosa i descongestiva ajuda a minimitzar la irritació cutània actuant sobre l'estructura perivascular alterada.


45,50 €Hydra Vital Factor K 50 ml

(Pells molt seques, per després de la Mesoterapia, per suavitzar els ematomes "blaus")


Crema ultra-hidratant especialment indicada per retornar tersura i elasticitat a les pells seques. La seva exclusiva formulació aconsegueix mantenir la hidratació de l'estrat córni i restaurar el mantell hidrolipídic. Assegura la protecció de la pell enfront d'agressions externes, neutralitzant els radicals lliures responsables del seu envelliment prematur.

55,00 €


Regenerance Avtive 50 ml
(Pells mixtes)


Gel hidratant no gras per a pells mixtes. Gràcies al seu alt poder regenerador, és capaç de reestructurar les capes superficials de la pell, proporcionant-li elasticitat, suavitat i tersura. La combinació dels seus actius prevé la formació d'arrugues i realitza un efecte tensor immediat.


40,85 €

Melanogel Anti-spot Cream 30 ml

(Petites taques, taques recents de sol)


Crema despigmentant per a tot tipus de pells (excepte les pells sensibles). La seva fórmula específica actua inhibint els mecanismes enzimàtics que produeixen la melanina. La seva aplicació contínua permet atenuar o eradicar les hiperpigmentacions d'origen melànic i altres hipercromies cutànies.


114,00 €
Melanogel Touch 15 ml

(Petites taques, taques recents de sol)


Tractament puntual despigmentant de les taques d'origen melànic. Actua inhibint els mecanismes enzimàtics que produeixen la melanina. La seva presentació permet reiterades aplicacions al llarg del dia, maximitzant l'efecte inhibidor de les hipercromies cutànies.

42,00 €