El teu Centre d'Estètica a Girona

Stem Cell (Regenerativa)

Ha estat dissenyada per combatre les alteracions estètiques característiques de l'envelliment de grau III.

Les cèl·lules mare de la pell són les precursores directes de les cèl·lules que es troben en les diferents capes dèrmiques.

Però amb el pas del temps, es ralenteix la seva activitat: la pell perd la seva capacitat de renovació, ocasionant falta de to i arrugues profundes.

Stem Cell és una línia cosmecèutica amb altes concentracions en cèl·lules mare vegetals, dissenyada per invertir la ralentització de la regeneració cel·lular, enfortint l'estructura del teixit conjuntiu i millorant la qualitat i la textura de la pell.

L'extracte de cèl·lules mare vegetals contingut en Stem Cell ha demostrat la seva capacitat de protegir i reactivar eficaçment nostres pròpies cèl·lules mare dermoepidèrmiques, exercint una forta activitat antienvelliment i antiarrugues sobre la pell.

Veure tots els productes de la línia Stem Cell


Collagen 360º 
(Redensificant, ten
sor)


La línia Collagen 360º és el primer tractament totalment integral dissenyat per combatre les alteracions estètiques característiques de l'envelliment de grau II.

El col·làgen és el component principal de la substància fonamental de la dermis.

De la qualitat de la seva síntesi depenen la fermesa i la força tensora de la pell.

Amb el pas del temps disminueix la síntesi de col·làgen el que provoca la pèrdua de volum facial.

Collagen 360º és una línia cosmecèutica amb altes concentracions en col·làgen marí enriquit, dissenyada per invertir la pèrdua cronològica de col·làgen, millorant l'elasticitat de la pell gràcies a la seva acció redensificant, reafirmant i tensora.

Collagen 360º té la particularitat de ser assimilable tant per via tòpica (OUT) com per via oral (IN):

IN: actua en les capes més profundes per nodrir i reafirmar la pell des de l'interior.

OUT: penetra fins a la segona capa de l'epidermis per actuar on la pell ho necessita.

Veure tots els productes de la línia Collagen 360ºEnergy C
(Vitamina C, il.luminador, anti-oxidant)

Ha estat dissenyada per combatre les alteracions estètiques característiques de l'envelliment de grau I.

L'exposició solar, el tabaquisme, dietes estrictes o l'estrès fan que la pell s'oxidi i perdi lluminositat. Amb el pas del temps, es mostra cada vegada més acartonada i apareixen les primeres arrugues.

Energy C és una línia cosmecèutica amb altes concentracions en vitamina C dissenyada per combatre els primers signes de crono i fotoenvelliment:

Doble acció antioxidant: Energy C té la facultat de neutralitzar els radicals lliures i regenerar la membrana de les cèl·lules.

Fotoprotecció UVA i UVB: gràcies a la seva acció antiinflamatoria, Energy C redueix el eritema post-solar.

Efecte il.luminador: Energy C aclareix el rostre, millora les lesions pigmentaries i prevé la formació de taques.

Anti-línies d'expressió i arrugues fines: Energy C promou la síntesi de col·làgen i aporta hidratació.

Veure tots els productes de la línia Energy CRadiance DNA (Anti-aging)

L'ADN és el codi on resideix tota la informació necessària perquè les nostres cèl·lules es desenvolupin de forma correcta, mantenint l'equilibri entre els períodes d'activitat i restauració, per recuperar-se de les agressions exteriors i mantenir les seves funcions metabòliques.

Amb el pas del temps, l'estrès oxidatiu i les agressions ambientals, els mecanismes interns de la pell s'afebleixen, lesionant l'ADN i desequilibrant l'expressió d'alguns gens essencials en la lluita contra l'envelliment.

Mesoestetic® crea Radiance DNA, un tractament global antiedat que incorpora l'innovador [meso]recovery complex, una combinació única de principis actius seleccionats per les seves propietats antioxidants, protectores i reparadores de l'ADN cel·lular.

Una tecnologia basada en biovectors d'alliberament específic, capaços de vehicular i alliberar de forma “intacta” les substàncies en el cor de les cèl·lules, assegurant una eficàcia sense precedents.

Veure tots els productes de la línia Radiance DNAUltimate W+
(Blanquejadora)

Tractament blanquejador i perfeccionador amb [meso]white complex® i l'experiència mèdica de mesoestetic®.

Prevé i atenua de forma significativa l'aparició de taques fosques i petites arrugues, proporcionant gran lluminositat i suavitat a la pell.

La radiació solar, l'envelliment cutani i la genètica es troben entre els principals factors que influeixen en el to i la intensitat de pigmentació de la pell, podent provocar efectes antiestètics per excessiu acúmul de melanina, provocant un to de pell desigual i l'aparició de taques fosques localitzades.

Aquestes demanden tractaments que contribueixin a:

Blanquejar per tenir una pell sense taques i transparent
Purificar
Rehidratar
Protegir contra els efectes nocius del sol
Suavitzar tots els signes de l'edat
Mantenir la pell suau i amb un aspecte fresc i de textura tova


Veure tots els productes de la línia Ultimate W+